The Saturnettes

The Saturnettes II

Velvet Beat 31.10.2013

Kasetti / CD-r  / Digi / DVD-r

A

1. Someway
2. Bob From The Cure
3. Television Boy/Television Girl
4. The Movements

B

5. Just Because
6. Let The World Keep Falling Apart
7. Morning Sun
8. Driving
9. This Love Song Ain't Gonna Work (bonus)
10. Slow (bonus)

Tuottanut Jani Matti Juhani
Masterointi Alho Audio Mastering

Jani Matti Juhani (laulu, basso, kitara, koskettimet, rummut)
Henriikka Mäkelä (laulu)
Kaide Luukkonen (laulu)
Risto Pajari (kitara 5)

Soundi ★★★

”Tarttuvia biisejä Wilde on aina osannut kirjoittaa. Bob From The Cure, Just Because ja Driving herättävät toiveita jostain paremmasta, mutta kappaleiden demomainen toteutus estää niitä nousemasta potentiaalinsa tasolle. Hutejakin mukaan mahtuu, esimerkiksi mielikuvituksettomasti Jesus And Mary Chainia kopioiva The Movements ja yksipuolinen rallatus Someday.” (Antti Granlund)

Desibeli.net ★★★★

”The Saturnettes vaikuttaa tällä hetkellä täydelliseltä yhtyeeltä Wildelle ja ryhmä on onnistunut yhdistämään historiansa tähän päivään ja hiukan huomiseenkin. Yksi pinnan alla vaikuttavista voimista on nostalgia, siitä ei ole epäilystäkään, mutta se on vain yksi voima monista. Nyt kun Wilde vain malttaisi pitää kiinni visiostaan ja bändistään.” (Mika Roth)

Keskisuomalainen

”Raidat kahdesta neljään: Bob from the Cure (The Cure), Television Boy/Television Girl (New Order), The Movements (Jesus & Mary Chain). Onneksi Wilde osaa tyylilajin kiemurat ja tarttuvien biisien teon, eli levy kuulostaa aidosti rakkaudesta lajiin tuotetulta. Edellä mainittujen yhtyeiden ja yleisesti 80-lukuisen kitarapopin ystävänä tästä on helppo nauttia. (Vesa Rantama)”