Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi 1 & 2

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi 1 & 2 sisältävät kumpikin 13 Elvis Presleyn tuotannosta tuttua sävelmää suomeksi. Albumit sukeltavat Elviksen musiikin ohella kotimaisen käännösmusiikin historian syövereihin. Tekstittäjinä muiden muassa Vexi Salmi, Chrisse Johansson, Pertsa Reponen ja Saukki.

Viittaamalla kintaalla kaikille ”kuninkaan” tähteyttä ja suuruutta määritelleille maneereille Juhani tulee toimineeksi enemmän ”elvismäisesti” kuin juuri kukaan ennen häntä Suomessa tosissaan Elvistä tulkinnut artisti

★★★★ Helsingin Sanomat

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi vol. 2 on rento ja hyväntuulinen levy, jolla pääosassa ovat erinomaiset biisit ja niiden vilpitön ja kunnioittava tulkinta ilman imitointia tai nöyristelyä.

★★★★ Soundi

Jani Matti Juhanin lähestymistapa on terve. Hän ei haasta kuningasta eikä yritä olla melodramaattinen kuin Badding. Hän on ihan Jani vaan: miellyttävä-ääninen baritoni, joka tulkitsee hupsuja käännöstekstejä vilpittömästi.

Suomen Kuvalehti

Hän ei sorru imitointiin, vaan esittää kappaleet omalla hunajaisella äänellään

★ – Soundi

...näkökulma, jossa nostetaan hattua nimenomaan hienoille takavuosien suomennoksille ja pysytellään tulkinnoissa omalla linjalla, nostaa Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi -levyn plussan puolelle

★ 1/2 – Kulttuuritoimitus

Versioita voi tehdä jokainen, mutta näitä biisejä kuunnellessa huomaan usein unohtavani ne alkuperäiset vedot, mitä voi pitää tässä yhteydessä jo melkoisena saavutuksena.

★★★★ – Desibeli.net