Polttava rakkaus (Burning Love)

heinä 3, 2020

Jani Matti Juhanin ”Polttava rakkaus” on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa!

Kaikki sai alkunsa koronasta

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona muutti kuviot. Niinpä artisti palasi kotistudioonsa ja päätti pyöräyttää suoraa jatkoa tammikuussa 2020 julkaistulle, Elvis-käännöksiä sisältäneelle levylleen ”Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi”.

Ensimmäisenä uudesta biisiryppäästä valmistui ”Polttava rakkaus”, joka Jani Matti Juhanin sovittamana on hatunnosto 70-luvun jytisevälle glamrockille: T-Rex, Slade ja Sweet ovat taiteilijan sydäntä lähellä! Vierailevana artistina asiaankuuluvat enkelikuorot lauloi yhtyeistä Huuto! ja Turun Romantiikka tunnettu Rami Helin.

”Polttava rakkaus” -biisin sanat on kirjoittanut Jarkko Laine, kappaleen esitti suomeksi ensi kerran Eero Avén vuonna 1973. Levyn julkaisi tuolloin Atte Blomin perustama Love Records. Historia toistaa itseään, sillä Jani Matti Juhanin uuden tulkinnan julkaisee Atte Blomin perustama Ainoa Productions.

Kuuntele Spotifysta

Esiintyminen Romu-festivaaleilla (peruttu!)

Esiintyminen Romu-festivaaleilla (peruttu!)

Päivitys 26.8.2020: Keikka peruttu sairastumisen takia! Tampereella järjestetään Romu-festivaali. Jani Matti Juhani & Vostok Beat heittää ensiesiintymisensä perjantaina 28.8.2020 Vastavirta-klubin Yläkerrassa klo 22. Tapahtuma on ilmainen. Huomioithan...

Terveisiä kotistudiosta – Lisää Elvistä suomeksi

Terveisiä kotistudiosta – Lisää Elvistä suomeksi

Keikkailut ja soittohommelit on nyt pitkälti jäissä koronan takia. Tarjoilen kevään mittaan kuulumisia kotistudiosta ja latailen niitä youtubeen. Tässä versioni Badding Rockersin Suspicion-käännöksestä Pahat tunteet. Pysytään terveinä ja toistemme...

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Elvistä suomeksi -albumia on arvioitu lisää mediassa. Vuoden ensimmäisessä Soundi-lehdessä Jari Mäkelä antoi albumille lämpimästi kolme tähteä ja totesi mm. "Hän ei sorru imitointiin, vaan esittää kappaleet omalla hunajaisella äänellään". Arvion löydät lehdestä ja...