Polttava rakkaus (Burning Love)

Jul 3, 2020

Jani Matti Juhanin “Polttava rakkaus” on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa!

Kaikki sai alkunsa koronasta

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona muutti kuviot. Niinpä artisti palasi kotistudioonsa ja päätti pyöräyttää suoraa jatkoa tammikuussa 2020 julkaistulle, Elvis-käännöksiä sisältäneelle levylleen ”Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi”.

Ensimmäisenä uudesta biisiryppäästä valmistui ”Polttava rakkaus”, joka Jani Matti Juhanin sovittamana on hatunnosto 70-luvun jytisevälle glamrockille: T-Rex, Slade ja Sweet ovat taiteilijan sydäntä lähellä! Vierailevana artistina asiaankuuluvat enkelikuorot lauloi yhtyeistä Huuto! ja Turun Romantiikka tunnettu Rami Helin.

”Polttava rakkaus” -biisin sanat on kirjoittanut Jarkko Laine, kappaleen esitti suomeksi ensi kerran Eero Avén vuonna 1973. Levyn julkaisi tuolloin Atte Blomin perustama Love Records. Historia toistaa itseään, sillä Jani Matti Juhanin uuden tulkinnan julkaisee Atte Blomin perustama Ainoa Productions.

Kuuntele Spotifysta

Arvioita Suomen Kuvalehdessä, Soundissa ja Ilkka-Pohjalaisessa

Arvioita Suomen Kuvalehdessä, Soundissa ja Ilkka-Pohjalaisessa

Elvistä suomeksi vol. 2 -albumi on huomioitu eri medioissa lämpimään sävyyn. Soundi-lehti antoi levylle 4/5. Voit lukea arvion tästä. Suomen Kuvalehden levytärpeissä albumi huomioitiin myös. Tsekkaa nosto tästä. Ilkka-Pohjalainen arvioi albumin myös. Tästä löydät...

Elvistä suomeksi vol. 2 nyt kaupoissa!

Elvistä suomeksi vol. 2 nyt kaupoissa!

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi vol. 2 on ilmestynyt 19.2.2021. Edellisen osan tapaan tälläkin kertaa saatavilla on vinyyli, CD, kasetti. Jokainen formaatti omalla värillä. Levyn on julkaissut Ainoa Productions. Voit tilata/noutaa levyn kotiisi...