Polttava rakkaus (Burning Love)

heinä 3, 2020

Jani Matti Juhanin ”Polttava rakkaus” on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa!

Kaikki sai alkunsa koronasta

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona muutti kuviot. Niinpä artisti palasi kotistudioonsa ja päätti pyöräyttää suoraa jatkoa tammikuussa 2020 julkaistulle, Elvis-käännöksiä sisältäneelle levylleen ”Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi”.

Ensimmäisenä uudesta biisiryppäästä valmistui ”Polttava rakkaus”, joka Jani Matti Juhanin sovittamana on hatunnosto 70-luvun jytisevälle glamrockille: T-Rex, Slade ja Sweet ovat taiteilijan sydäntä lähellä! Vierailevana artistina asiaankuuluvat enkelikuorot lauloi yhtyeistä Huuto! ja Turun Romantiikka tunnettu Rami Helin.

”Polttava rakkaus” -biisin sanat on kirjoittanut Jarkko Laine, kappaleen esitti suomeksi ensi kerran Eero Avén vuonna 1973. Levyn julkaisi tuolloin Atte Blomin perustama Love Records. Historia toistaa itseään, sillä Jani Matti Juhanin uuden tulkinnan julkaisee Atte Blomin perustama Ainoa Productions.

Kuuntele Spotifysta

Elvistä suomeksi vol. 2 kaupoissa 19.2.2021!

Elvistä suomeksi vol. 2 kaupoissa 19.2.2021!

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi vol. 2 ilmestyy 19.2.2021. Edellisen osan tapaan tälläkin kertaa saatavilla on vinyyli, CD, kasetti. Jokainen formaatti omalla värillä. Voit tilata levyn ennakkoon: Levykauppa Äx Rolling Records Albumi sisältää 13 Elviksen...

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Elvistä suomeksi -albumia on arvioitu lisää mediassa. Vuoden ensimmäisessä Soundi-lehdessä Jari Mäkelä antoi albumille lämpimästi kolme tähteä ja totesi mm. "Hän ei sorru imitointiin, vaan esittää kappaleet omalla hunajaisella äänellään". Arvion löydät lehdestä ja...