Polttava rakkaus (Burning Love)

heinä 3, 2020

Jani Matti Juhanin ”Polttava rakkaus” on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa!

Kaikki sai alkunsa koronasta

Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona muutti kuviot. Niinpä artisti palasi kotistudioonsa ja päätti pyöräyttää suoraa jatkoa tammikuussa 2020 julkaistulle, Elvis-käännöksiä sisältäneelle levylleen ”Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi”.

Ensimmäisenä uudesta biisiryppäästä valmistui ”Polttava rakkaus”, joka Jani Matti Juhanin sovittamana on hatunnosto 70-luvun jytisevälle glamrockille: T-Rex, Slade ja Sweet ovat taiteilijan sydäntä lähellä! Vierailevana artistina asiaankuuluvat enkelikuorot lauloi yhtyeistä Huuto! ja Turun Romantiikka tunnettu Rami Helin.

”Polttava rakkaus” -biisin sanat on kirjoittanut Jarkko Laine, kappaleen esitti suomeksi ensi kerran Eero Avén vuonna 1973. Levyn julkaisi tuolloin Atte Blomin perustama Love Records. Historia toistaa itseään, sillä Jani Matti Juhanin uuden tulkinnan julkaisee Atte Blomin perustama Ainoa Productions.

Kuuntele Spotifysta

Haastattelua Viva-lehdessä ja juttua Levyhyllyt-blogissa

Haastattelua Viva-lehdessä ja juttua Levyhyllyt-blogissa

Elokuun alussa ilmestyneessä Viva-lehdessä Jukka Vuorion toimittamaa juttua ja haastattelua. Kirjaston levyhyllyt-blogissa Ari Väntänen kirjoittaa Elvistä suomeksi -albumista otsikolla "Elvis elää! Danzig Sings Elvis & Jani Matti Juhani laulaa Elvistä...

Terveisiä kotistudiosta – Lisää Elvistä suomeksi

Terveisiä kotistudiosta – Lisää Elvistä suomeksi

Keikkailut ja soittohommelit on nyt pitkälti jäissä koronan takia. Tarjoilen kevään mittaan kuulumisia kotistudiosta ja latailen niitä youtubeen. Tässä versioni Badding Rockersin Suspicion-käännöksestä Pahat tunteet. Pysytään terveinä ja toistemme...

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Elvistä suomeksi -albumia on arvioitu lisää mediassa. Vuoden ensimmäisessä Soundi-lehdessä Jari Mäkelä antoi albumille lämpimästi kolme tähteä ja totesi mm. "Hän ei sorru imitointiin, vaan esittää kappaleet omalla hunajaisella äänellään". Arvion löydät lehdestä ja...

Elvis elää! Tarja Närhin Iskelmäradiossa Elvis-spesiaali

Elvis elää! Tarja Närhin Iskelmäradiossa Elvis-spesiaali

"Synttärikakku on pöydässä, kahvit keitettynä ja ilmapallot puhallettu. Juhla Elvis Presleyn kunniaksi voi alkaa. Maailman ikonisin artisti olisi täyttänyt 8.1.2020 85 vuotta. Suomalaisia tulkintoja Elvis-hiteistä soittaa Tarja Närhi." Mukaan ohjelmaan pääsi...

Haastattelu Aamupostissa

Haastattelu Aamupostissa

Aamuposti haastatteli Elvari-levyn tiimoilta. Haastattelu löytyy lauantain paperilehdessä. Verkkoversio luettavissa tästä.