Ensimmäiset levyarviot Elvis-albumista – Kulttuuritoimitus ja Desibeli.net

tammi 9, 2020

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi -albumista on ilmestynyt ensimmäiset levyarviot. Molemmat positiivisia. Ilkka Valpasvuon arvio löytyy Kulttuuritoimituksen sivuilta. Mika Roth antoi puolestaan albumille neljä tähteä viidestä. Arvion voit lukea Desibeli.netin sivuilta.

Elvistä suomeksi vol. 2 nyt kaupoissa!

Elvistä suomeksi vol. 2 nyt kaupoissa!

Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi vol. 2 on ilmestynyt 19.2.2021. Edellisen osan tapaan tälläkin kertaa saatavilla on vinyyli, CD, kasetti. Jokainen formaatti omalla värillä. Levyn on julkaissut Ainoa Productions. Voit tilata/noutaa levyn kotiisi...

Polttava rakkaus (Burning Love)

Polttava rakkaus (Burning Love)

Jani Matti Juhanin "Polttava rakkaus" on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa! Kaikki sai alkunsa koronasta Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona...