Jani Matti Juhani laulaa Elvistä jouluna!

joulu 5, 2019

Jani Matti Juhanin uunituore joulusingle ”Jos joulu tuo rintaan rauhan” (Blue Christmas) ja ”Ootko yksin sä nyt” (Are you lonesome tonight) – molemmat Elviksen aikoinaan klassikoiksi tulkitsemia – julkaistaan Ainoan digijulkaisuna keskiviikkona 11.12.2019. Kappaleet ennakoivat 8.1.2020 ilmestyvää ”Jani Matti Juhani laulaa Elvistä suomeksi” -albumia; se ilmestyy c-kasettina, vinyylinä ja cd:nä Ainoa-levymerkillä. Varaa heti omalta levykauppiaaltasi, painokset rajoitettuja!
Polttava rakkaus (Burning Love)

Polttava rakkaus (Burning Love)

Jani Matti Juhanin "Polttava rakkaus" on julkaistu tänään digisinglenä Ainoa Productionsin digikataloogissa! Kaikki sai alkunsa koronasta Jani Matti Juhani & Mustat Käärmeet oli juuri astumassa esiintymislavoille kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, mutta korona...

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Lisää levyarvioita – Soundi, Karjalainen, Ilkka

Elvistä suomeksi -albumia on arvioitu lisää mediassa. Vuoden ensimmäisessä Soundi-lehdessä Jari Mäkelä antoi albumille lämpimästi kolme tähteä ja totesi mm. "Hän ei sorru imitointiin, vaan esittää kappaleet omalla hunajaisella äänellään". Arvion löydät lehdestä ja...